Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Μίχελ: “Παραιτήθηκα και αποφασίζει ο Σαββίδης”

29.08.2017 | 18:44
Μίχελ

Λίγο πριν υποδεχθεί τον Μαουρίτσιο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ο Λούμπος Μίχελ είχε μια συζήτηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ παραδέχτηκε πως έχει υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Μίχελ αναφέρθηκε στην πιθανή μετεγγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και στο ενδεχόμενο πώλησης των Λέοβατς – Τσίμιροτ.

Τα όσα είπε ο Λούμπος Μίχελ στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αναφορικά με την περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια: “Δεν ασχολούμαι με την υπόθεση. Είναι ξεκάθαρα θέμα Σαββίδη”.

Για τους Μαρίν Λέοβατς και Γκόικο Τσίμιροτ: “Υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν σε περίπτωση που έρθει αξιόλογη πρόταση για εκείνους. Είναι στενά τα χρονικά περιθώρια, αλλά υπάρχουν πρωταθλήματα των οποίων η μετεγγραφική περίοδος λήγει αργότερα”.

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ: “Ναι παραιτήθηκα. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης”.

Για τις επόμενες κινήσεις: “Θεωρώ πως είμαι καλυμμένοι. Η απουσία του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη μας κάνει να χρειαζόμαστε μικρότερο αριθμό παικτών διότι αν αυτός συνεχίζει να μεγαλώνει, θα δημιουργηθούν θέματα με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχουν κάποιοι, σε σχέση με κάποιους άλλους”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version