Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 ΤΕΛΙΚΟ!

25.08.2019 | 19:30
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 ΤΕΛΙΚΟ!

O ΠΑΟΚ συνέχισε από εκεί που έμεινε στο περσινό πρωτάθλημα και με μία ακόμη νίκη στην Τούμπα, έκανε θετική πρεμιέρα στη νέα Superleague, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού.

Παρότι δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, έχοντας το μυαλό και στον αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν Λίμπερετς στο Europa League, ο ΠΑΟΚ πήρε μία άνετη νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σβιντέρσκι έδιωξε από νωρίς το άγχος για την ομάδα του Φερέιρα, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα από τρομερή ενέργεια και σέντρα του Γιαννούλη στο 27′. Οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν το ματς στη συνέχεια, αλλά ο Μίσιτς με ένα τυχερό γκολ, “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το γκολ του Ντάλσιο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός από το Newsit.gr

 

Μετά από μία ιστορική σεζόν, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Superleague με εντός έδρας αγώνα, όπου πέρυσι είχε μόλις μία ισοπαλία σε 15 ματς στο “δρόμο” προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απέναντί του είναι μια ομάδα, που τον δυσκολεύει, αλλά τελικά υποκύπτει. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα εννέα τελευταία επίσημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, επτά από αυτά για το πρωτάθλημα. Τα πέντε τελευταία όμως, στο γκολ και αφού στο ημίχρονο και τα πέντε ήταν στο 0-0! Πέρυσι, οι δύο ομάδες ήταν στο μηδέν μέχρι το 63′, οπότε και ο Μαρινάκης με αυτογκολ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ολοκληρωθεί το ματς στο 2-1 (τα άλλα δυο γκολ, ο Άκπομ στο 66′ και ο Καμαρά στο 71′).

Η παράδοση στα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Νίκες ΠΑΟΚ: 7

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Παναιτωλικός: 1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version