Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βιεϊρίνια! Έτοιμος ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά

26.10.2018 | 14:43
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βιεϊρίνια! Έτοιμος ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (26/10) στον ΠΑΟΚ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι μοναδικό πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού, παραμένει ο Χοσέ Μαουρίτσιο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και στο παιχνίδι αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών”, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά τίθεται έτσι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου δεν θα αγωνιστεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μαουρίτσιο, που παραμένει στα πιτς.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν με την κατοχή και το passing, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, έτσι στο ιατρικό δελτίο μένει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.Η προπόνηση του Σαββάτου (27.10) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version