Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: “Πέταξε” για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια! “Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί” [pic]

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο λαβωμένο γόνατο του.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, συνοδευόμενος από την οικογένεια του, αναχώρησε το απόγευμα της Πρωτομαγιάς για την Πορτογαλία, όπου στις 6 Μαϊου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο από τον φημισμένο γιατρό, Χοσέ Κάρλος Νορόνια.

“Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί”, ήταν το μήνυμα της συζύγου του, Βάσω, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του αρχηγού του ΠΑΟΚ σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Η σχετική ανάρτηση

vierinia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα