Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Ουάρντα και η στάση του Δικέφαλου!

ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Ουάρντα και η στάση του Δικέφαλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα. Για την περίπτωση του Αιγύπτιου άσου, μάλιστα, ενδιαφέρθηκε ομάδα από την Αμερική, ωστόσο η στάση του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη. “Ο παίκτης δεν πωλείται”.

Ο Αμρ Ουάρντα βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας από την Αμερική. Ο Αιγύπτιος άσος εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Ατρομήτου, με τις εμφανίσεις του να μην έχουν περάσει απαρατήρητες από ομάδες του εξωτερικού. Ο παίκτης, πάντως, δεν πωλείται, όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Οι “ασπρόμαυροι” σέβονται τη συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ ο Ουάρντα μόνο κερδισμένος είναι από την παρουσία του στην ομάδα του Περιστερίου, μιας και παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής κι είναι από τους πρωταγωνιστές της. Ο Αιγύπτιος άσος στοχεύει στην επιλογή του στην εθνική ομάδα από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κι αν συνεχίσει έτσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, δύσκολα ο προπονητής της Αιγύπτου δεν θα τον καλέσει.

Αποφάσεις στο τέλος της χρονιάς

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το μέλλον του Ουάρντα θα κριθεί στο φινάλε της σεζόν από τον Λουτσέσκου και τη διοίκηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις