Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε”

Σαββίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Τρίπολη, εκεί όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον τοπικό Αστέρα. Το ματς με τον Ολυμπιακό και το έξτρα πριμ για το 7×7.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε με τους παίκτες των ΠΑΟΚ, πριν αναχωρήσουν για την Τρίπολη, για τον αγώνα με τον Αστέρα..

Ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλονικέων ανέφερε πως νιώθει περήφανος για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τόσο στα αποδυτήρια της Τούμπας -στο ματς με τον Ολυμπιακό- όσο και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, για το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε πως είναι σα να έγινε και να το κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ενώ επισήμανε πως οι παίκτες του προκαλούν το φόβο σε κάθε αντίπαλο.

«Είμαι πολύ περήφανος για σας και την νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πως πρέπει να προχωρήσουμε.

Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται!

Κρατήστε αυτόν το θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρουμε πως Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι το ματς με τον Ολυμπιακό θα μετρήσει σαν νίκη στο πριμ πρωταθλήματος, ενώ έταξε και έξτρα πριμ για το 7x7 στους τελευταίους αγώνες:

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις