Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Στιγμή… πώρωσης από Φερέιρα! “Ποιοι είναι οι καλύτεροι;” – video

25.12.2019 | 17:15
ΠΑΟΚ: Στιγμή… πώρωσης από Φερέιρα! “Ποιοι είναι οι καλύτεροι;” – video

Εικόνα από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού, απ' όπου ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη... μοναξιά της κορυφής της Superleague. Έτσι πώρωσε τους παίκτες ο Άμπελ Φερέιρα, ενόψει της συνέχειας!

Όλος ο ΠΑΟΚ μια… αγκαλιά και στη μέση ο Άμπελ Φερέιρα! Ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους.

Σε αυτό προσπαθεί να “βοηθήσει” ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δημιουργήσει μια πολύ “δυνατή” ομάδα, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το οικογενειακό κλίμα που είχε από την περίοδο Λουτσέσκου.

Παράλληλα, φροντίζει να… πωρώνει τους παίκτες, προκειμένου να πάρει από αυτούς την απαραίτητη” ένταση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο έγινε και στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε ένα video στον λογαριασμό της ομάδας στο instagram από το πρόσφατο παιχνίδι στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Φερέιρα ρωτά τους παίκτες. “Ποιοι είναι οι καλύτεροι;”. Και οι παίκτες απαντούν: “Εμείς είμαστε”.

“Στο repeat… We are the best. And we own the top!”, δηλαδή… “στην επανάληψη. Είμαστε οι καλύτεροι. Και κυριαρχούμε στην κορυφή”, αναφέρει στο σχόλιο της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version