Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

“Πάρτι” για Ίντερ με Νάπολι! “Έπιασε” ξανά την Γιουβέντους – video

Ίντερ
Reuters

Η Νάπολι «πλήρωσε» τα αμυντικά της λάθη, χάνοντας με 3-1 μέσα στο «Σαν Πάολο» από την Ίντερ. Οι «νερατζούρι»… ανανέωσαν έτσι τη «συγκατοίκηση» τους με την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Λουκάκου.

Έχοντας για “πρωταγωνιστή” τον Ρομέλου Λουκάκου και παίρνοντας “βοήθεια” από… την άμυνα της Νάπολι (!), η Ίντερ έφυγε με ένα πολύ σημαντικό “διπλό” από το “Σαν Πάολο” (3-1) και διατηρήθηκε στo πλάι της Γιουβέντους, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

“Καυτός” Κριστιάνο Ρονάλντο για Γιουβέντους! Ντεμπούτο ο Ιμπραΐμοβιτς με Μίλαν

Η Ίντερ ευτύχησε να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ (14’) με τον Λουκάκου. Μετά από γλίστρημα του Ντι Λορέντσο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Βέλγος επιθετικός κουβάλησε πολλά μέτρα τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και την έστειλε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα (28’) με τον Λαουττάρο Μαρτίνεζ και πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν στο 0-2. Ο Λουκακού σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Μερέτ (!) και κατέληξε στα δίχτυα του.

https://twitter.com/JonathanHarisFC/status/1214280830178275329

Πάνω που θα νόμιζε κανείς πως οι «νερατζούρι» θα έκαναν… περίπατο, ο Μίλικ κατάφερε στο 39’ να μειώσει σε 2-1 και να επαναφέρει… για λίγο το ενδιαφέρον. Στο 62’ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ κατάφερε να κάνει το 3-1 για την Ίντερ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στην προσπάθειά του να διώξει, ο Μανωλάς έστρωσε τη μπάλα στον Αργεντινό, ο οποίος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

https://twitter.com/jhoonvaallejo/status/1214284420238233600

Η Νάπολι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 75’ για να… ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις