Δευτέρα, 1 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πάθος και… ανατροπή για Γκλάνμπαχ! Τρίτη η Ντόρτμουντ με “πεντάρα” – video

Πάθος και… ανατροπή για Γκλάνμπαχ! Τρίτη η Ντόρτμουντ με “πεντάρα” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η φετινή Bundesliga δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Η Γκλάνμπαχ πέτυχε μεγάλη νίκη -με ανατροπή- επί της Μπάγερν (2-1) και.. κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έπεσαν στην 6η θέση οι Βαυαροί – Για 90+ λεπτά η Λειψία βρισκόταν στην κορυφή, αλλά τελικά παρέμεινε δεύτερη! Η Ντόρτμουντ ανέβηκε τρίτη θέση με… πεντάρα επί της Φορτούνα!

Γκλάντμπαχ για… κούπα! Τα ” πουλάρια” έκαναν μεγάλη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, “γονάτισαν” την Μπάγερν Μονάχου -με ανατροπή- και κρατήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν με τον Πέρισιτς (49′) δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μπενσεμπαΐνι (60′) έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά τελικά έφυγαν με… σκυμμένο το κεφάλι, δεχόμενοι το 2-1 στις καθυστερήσεις. Ο Χάβι Μαρτίνεθ έκανε πέναλτι στο 90+1, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό μετά ο Μπενσεμπαΐνι νίκησε τον Νόιερ από τα 11 βήματα.

Η ήττα αυτή φέρνει τους Βαυαρούς επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αντίθετα η Λειψία νίκησε εύκολα τη Χόφενχαϊμ με 3-1 και είναι ένα πόντο πίσω από την Γκλάντμπαχ στη βαθμολογία. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ διέλυσε εντός έδρας με 5-0 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις