Site icon NewsIT

“Πετάει” η Γιουβέντους με εκπληκτικό Ντιμπαλά! “Άλωσε” το Χοφενχάιμ με ανατροπή η Σίτι – videos

02.10.2018 | 22:32
“Πετάει” η Γιουβέντους με εκπληκτικό Ντιμπαλά! “Άλωσε” το Χοφενχάιμ με ανατροπή η Σίτι – videos

Με τον Ντιμπαλά να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο Champions League, η Γιουβέντους συνέχισε την τέλεια σεζόν της σε Ιταλία και Ευρώπη, με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις. Νίκη με ανατροπή για τη Σίτι στη Γερμανία, όπου επικράτησε με 1-2 της Χοφενχάιμ.

Παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Ρονάλντο, η Γιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε να συνεχίσει με το απόλυτο και στο Champions League, αφού ο Ντιμαπλά έπαιξε και για τον Πορτογάλο, σκοράροντας τρεις φορές κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Η “Γηραιά Κυρία” έκανε έτσι το δύο στα δύο στον 8ο όμιλο, έχοντας επικρατήσει στην πρεμιέρα και της Βαλένθια στην Ισπανία, γεγονός που την φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου, εν αναμονεί και του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις “νυχτερίδες”.

https://www.youtube.com/watch?v=tWW_oAmwn9E

Έμεινε “ζωντανή” η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε με τη “φωτιά” στη Γερμανία, αλλά τελικά δεν… κάηκε. Έχοντας ηττηθεί και στην πρώτη αγωνιστική από τη Λιόν στο Ετιχάντ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο” μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, από το γκολ του Μπελφοντίλ, όμως κατάφερε τελικά να “σώσει την παρτίδα” στο τέλος.

Ο Αγουέρο ισοφάρισε νωρίς στο 8ο λεπτό, όμως χρειάστηκε να φθάσει το ματς στο τέλος, για να βρει η Σίτι το δεύτερο γκολ της νίκης. Πιο συγκεκριμένα, στο 87′ ο Σίλβα με κλέψιμο της μπάλας και ιδανικό τελείωμα, έκανε το 1-2 και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του στο Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSoa_0C4FVM

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version