Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πήρε Χατζάρα ο Παναθηναϊκός! Δανεικός στη Σπάρτη ο Έλληνας εξτρέμ

Πήρε Χατζάρα ο Παναθηναϊκός! Δανεικός στη Σπάρτη ο Έλληνας εξτρέμ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή, Δήμου Χατζάρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, για τα επόμενα 2 χρόνια, με τον Έλληνα εξτρέμ να παραχωρείται όμως κατευθείαν ως δανεικός, στη Σπάρτη.

Σε έναν ακόμη νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή αποφάσισε να επενδύσει ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Δήμο Χατζάρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας για δύο χρόνια. Δανεικός στη Σπάρτη θα δοθεί αρχικά ο 21χρονος εξτρέμ, όπως και οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Οικονομόπουλος. Στον Αιγινιακό ο Θανάσης Δημητρούλας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δήμου Χαντζάρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη.

Ο Χαντζάρας γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1997 και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το 2016 τον απέκτησε η κυπριακή Ομόνοια, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αγωνίζεται ως εξτρέμ”.

Τρεις ακόμη δανεισμοί

“Τρεις ποδοσφαιριστές μας παραχωρήθηκαν δανεικοί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Οικονομόπουλος δόθηκαν στη Σπάρτη ενώ ο Θανάσης Δημήτρουλας στον Αιγινιακό”, ανέφερε σε δεύτερη ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις