Site icon NewsIT

“Πολυβόλο” η Σίτι! Πήρε το ντέρμπι η Τότεναμ – video

20.10.2018 | 19:52
“Πολυβόλο” η Σίτι! Πήρε το ντέρμπι η Τότεναμ – video

Μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Σίτι μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπέρνλι ιαι το 2-2 στο Τσέλσι - Γιουνάιτεντ. Εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ (1-0) επί της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Μια Μάντσεστερ Σίτι για να… τη φοβάσαι! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δυσκολεύτηκε να διαλύσει εντός έδρας την Μπέρνλι (5-0), να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να βρεθεί στο +2 από τη δεύτερη Τσέλσι.

Σοκ στο 96′ για τον Μουρίνιο! Ο Μπάρκλεϊ ισοφάρισε 2-2 τη Γιουνάιτεντ – videos

Οι “πολίτες” άνοιξαν το σκορ στο 17′ με κοντινή προβολή του Αγκουέρο. Τα γκολ όμως έπεσαν… βροχή στην επανάληψη! Μέσα σε ένα δίλεπτο, οι παίκτες της Σίτι έφτασαν στο 3-0, με τα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα (54’) και Φερναντίνιο (56’). Ο Μαχρέζ στο 83’ με ένα καταπληκτικό πλασέ έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Σανέ.

https://www.youtube.com/watch?v=0YO11kSw39I

Σε άλλο ματς για την 9η αγωνιστική της Premier League, η Τότεναμ κέρδισε στο ντέρμπι του Λονδίνου, εκτός έδρας, τη Γουέστ Χαμ με 1-0. Το τέρμα του Λαμέλα (44′) έδωσε στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι την έβδομή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version