Site icon NewsIT

Προκριματικά Champions League: Μεγάλο “διπλό” για ΑΠΟΕΛ! Νίκη με ανατροπή η Αϊντχόφεν

23.07.2019 | 23:09
Προκριματικά Champions League: Μεγάλο “διπλό” για ΑΠΟΕΛ! Νίκη με ανατροπή η Αϊντχόφεν

Προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League για τον ΑΠΟΕΛ που έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Σουτιέσκα Νίκσιτς. Με το... ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση βρίσκονται Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπεγχάγη, μετά τις νίκες τους στις έδρες των Σαμπουρτάλο Τιφλίδας και Δε Νιού Σεντς αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα της βραδιάς. Μεγάλο ματς το Αϊντχόφεν - Βασιλεία (3-2).

Πολύ κοντά στην πρόκριση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champiosn League βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Πάολο Τραμεντζάνι κέρδισε την Σουτιέσκα με 1-0 μέσα στο Μαυροβούνιο και θα πάει στον επαναληπτικό του ΓΣΠ με ένα αποτέλεσμα που τις δίνει μισή πρόκριση.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι πέτυχε με πέναλτι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 69′, χάνοντας πέναλτι (ο Νίκολιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι).

Με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης βρίσκονται Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κοπενχάγη. Οι Κροάτες πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Σαμπουρτάλο Τιφλίδας, την ώρα που οι Δανοί έφευγαν με το ίδιο σκορ από την Ουαλία και την έδρα της Δε Νιού Σεντς.

Δυνατή” αναμέτρηση έγινε στην Ολλανδία. Η Αϊντχόφεν νίκησε την Βασιλεία, αλλά το τελικό 3-2 δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό της Ελβετίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Μπρουμά, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ, μειώνοντας αρχικά με τον Αγιέτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και κάνοντας το 1-2 στο 79′ με τον Αλντερέτε.

Η Αϊντχόφεν όμως έφτασε στη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο φινάλε. Στο 89′ ο Λάμερς έκανε το 2-2, ενώ στο 90+3′ ο Μαλέν έδωσε στους Ολλανδούς το θετικό αποτέλεσμα.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα για τον 2ο προκριματικό γύρο

Τρίτη 23 Ιουλίου

Πλζεν – Ολυμπιακός 0-0

Σαμπουρτάλο – Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-2

(67′ Όρσιτς, 78′ πεν. Πέτκοβιτς)

Δε Νιου Σεντς – Κοπεγχάγη 0-2

(18′ Σωτηρίου, 61′ πεν. Σκοβ)

Αϊντχόφεν – Βασιλεία 3-2

(14′ Μπρούμα, 89′ Λάμερς, 90+3′ Μάλεν / 45+1′ Αγέτι, 79′ Αλντερέτε)

Σουτιέσκα – ΑΠΟΕΛ 0-1

(42′ πεν. Ντε Βινσέντι)

Τετάρτη 24 Ιουλίου

ΜΠΑΤΕ – Ρόσενμποργκ

Κλουζ – Μακάμπι

Φερεντσβάρος – Βαλέτα

Μάριμπορ – ΑΪΚ

Ερυθρός Αστέρας – Ελσίνκι

Ντάνταλκ – Καραμπάχ

Σέλτικ – Νόμε Κάλιου

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version