Site icon NewsIT

Ρεάλ: Επισημοποιήθηκε η “βόμβα”! Ανακοίνωσε Αζάρ – video

07.06.2019 | 23:19
Ρεάλ: Επισημοποιήθηκε η “βόμβα”! Ανακοίνωσε Αζάρ – video

Την απόκτηση του Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας το πρώτο "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Βέλγος με τους Μαδριλένους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το “μπαμ” του καλοκαιριού. Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εντέν Αζάρ, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη μεταγραφική τους κίνηση, μετά την προσθήκη του Γιόβιτς.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να δημιουργήσει και πάλι μία πανίσχυρη ομάδα που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της, με τη μεταγραφή του δαιμόνιου Βέλγου άσου να είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πολιορκούσε εδώ και καιρό τον Αζάρ, με τον Βέλγο σούπερ σταρ να έρχεται τελικά στους Μαδριλένους, οι οποίοι άργησαν αλλά βρήκαν τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 28χρονος Εντέν Αζάρ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ, είχε πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι το 2012 από την Λιλ έναντι 35.000.000 ευρώ και με την μπλε φανέλα μέτρησε 352 συμμετοχές, 110 γκολ κι 92 ασίστ. Με τους Λονδρέζους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα League Cup και δύο Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version