Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε… Μέσι! (Ναι, είναι τρολιά) [pics]

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε… Μέσι! (Ναι, είναι τρολιά) [pics]

Την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς στα social media η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δυνατόν; Όχι δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα… χάκινγκ.

Αν υπήρχε έστω και η ελάχιστη πιθανότητα, ο αρχηγός της Μπατσελόνα, ο αστέρας της, ο άνθρωπος που λατρεύει όλη η Καταλωνία να γίνει… Φίγκο και να μεταπηδήσει στη μισητή αντίπαλο Ρεάλ, μάλλον θα είχε βουίξει ο κόσμος.

Όλα είναι αποτέλεσμα κυβερνοεπίθεσης στον λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο twitter και στο Facebook.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα μήνυμα που καλωσόριζε τον Λιονέλ Μέσι στη Μαδρίτη, ως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Το μήνυμα συνόδευε ένα video με τον Μέσι να σκοράρει στο δραματικό clasico της περασμένης σεζόν στο Μπερναμπέου, όπου η Μπάτσα νίκησε με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις 3-2.

Θυμηθείτε εκείνο το γκολ

Πίσω απ’ όλα βρίσκονται οι χάκερς OurMine, ο οποίοι λίγες μέρες νωρίτερα είχαν χακάρει και τους λογαριασμούς της Μπατσελόνα «ανακοινώνοντας» τον… Άνχελ ντι Μαρία!

Το tweet με τη «μεταγραφή» του Μέσι στη Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στον «αέρα» 90 λεπτά και φυσικά έγινε… viral! 45 λεπτά αφού είχε εμφανιστεί το tweet, είχε γίνει retweet 27.000 (!) φορές!

Ήταν περίπου 07:00 το πρωί του Σαββάτου (26.08.2017) όταν… ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μέσι από τη Ρεάλ. Και για να να… “σπάσουν” ακόμη περισσότεροι πλάκα, οι χάκερς ανακοίνωσαν και ότι η πρωταθλήτρια Ισπανίας πούλησε τον Καρίμ Μπενζεμά!

Γρήγορα, οι χάκερς αποκάλυψαν ότι είχαν κάνει την επίθεσή τους και στη Ρεάλ, μετά τη Μπαρτσελόνα. «Ομάδα OurMine εδώ. Η ασφάλεια του ίντερνετ είναι σκ@@@ και το έχουμε αποδείξει. Ourmine.org για περισσότερη ασφάλεια».

Και ακολούθησε το «ας κάνουμε trend το #RealMadridHack».

Με πληροφορίες από espnfc.com και goal.com

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις