Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ρεάλ: Βαρύ κλίμα για Ρονάλντο! Έντονη δυσαρέσκεια για τον Πορτογάλο

Ρεάλ: Βαρύ κλίμα για Ρονάλντο! Έντονη δυσαρέσκεια για τον Πορτογάλο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε… φωτιές με τις αινιγματικές δηλώσεις του για το μέλλον του, λίγα λεπτά μετά τον τελικό του Champions League. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, το κλίμα για τον Πορτογάλο στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι βαρύ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, υπάρχει πολύ έντονη δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τις δηλώσεις που έκανε για το μέλλον του, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Champions League.

Οι συμπαίκτες του σχολίαζαν αρνητικά τα λεγόμενά του, θεωρώνοντας ότι δεν έπρεπε σε μία στιγμή χαράς να λειτουργήσει τόσο εγωιστικά. Παράπονα έχουν κι οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Πορτογάλος σταρ προσπαθεί εμμέσως να κερδίσει νέο συμβόλαιο.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα AS προσθέτει ότι ο 33χρονος άσος είναι ενοχλημένος που δεν έχει λάβει αύξηση αποδοχών, βλέποντας παίκτες όπως οι Μέσι και Νεϊμάρ να παίρνουν περισσότερα χρήματα σε χρονιές που ο ίδιος κατακτά το Champions League και τη Χρυσή Μπάλα.

Μένει να φανεί πλέον ποια θα είναι η επόμενη μέρα στις σχέσεις του Πορτογάλου με τη Ρεάλ, με τις πιθανότητες αποχώρησης του να είναι αυξημένες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις