Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ρίβερ – Μπόκα: Έπεσε από τα… σύννεφα ο Ινφαντίνο! “Η FIFA δεν ζήτησε ποτέ να γίνει το ματς”

Ρίβερ – Μπόκα: Έπεσε από τα… σύννεφα ο Ινφαντίνο! “Η FIFA δεν ζήτησε ποτέ να γίνει το ματς”
ΦΩΤΟ Reuters

Δύο 24ωρα μετά από τον τραγέλαφο με την αναβολή του αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με τη Μπόκα Τζούνιορς για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έκανε την εμφάνισή του για να υποστηρίξει ότι η Ομοσπονδία δεν φέρει καμία ευθύνη για τίποτα.

Παρότι ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς έκαναν λόγο για “πιέσεις” από τη FIFA ώστε να ξεκινήσει ο τελικός του Μονουμεντάλ, παρά την επίθεση στο πούλμαν τους, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στο περιβόητο ματς της Αργεντινής.

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή εναντίον της, η FIFA φαίνεται ότι προσπαθεί να αποτινάξει τις ευθύνες της για τους χειρισμούς της στο… φιάσκο του αιώνα και ο Ινφαντίνο έριξε το “μπαλάκι” στην Conmebol.

Η δήλωση του Ινφαντίνο

“Με αφορμή ψευδείς φήμες που κυκλοφόρησαν, θέλω να επισημάνω πως ποτέ δεν ζήτησα, σε καμία στιγμή, να γίνει οπωσδήποτε ο αγώνας. Δεν απείλησα κανέναν με πειθαρχικές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν γίνει ο αγώνας. Κάθε απόφαση που αφορά αυτήν την αναμέτρηση, εξαρτάται από την Conmebol και όχι από την FIFA”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις