Ποδόσφαιρο

Σίφουνας η Κέρκυρα! Σκόρπισε τη Σπάρτη

Η Κέρκυρα έκανε πάρτι κόντρα στη Σπάρτη, την οποία νίκησε 6-1 και θα παλέψει για την πρόκρισή της στην τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Σοϊλέδης άνοιξε το σκορ νωρίς. Στο 9′ έπειτα από σέντρα του Βάργκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το 2-0 έγινε στο 28′, όταν ο Γρομητσάρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Ζουλιώτη και μπήκε γκολ. Στο 34′ έγινε το 3-0 έγινε με προβολή του Κόντου και στο επόμενο λεπτό η Σπάρτη μείωσε με τον Μπέλη.

Τέσσαρα λεπτά πριν από το ημίχρονο οι νησιώτες πέτυχαν ένα ακόμη γκολ. Στο 41′ ο Μπάουμαν έβγαλε τη σέντρα κι ο Γεωργίου με κεφαλιά σκόραρε.

Η βροχή των γκολ συνεχίστηκε στο 67′ όταν ο Μπάουμαν έπειτα από ασίστ του Αναστασίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 6-1 έγινε στο 90′ με τον Μεληκιώτη.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (46′ Μπαλάφας), Κρητικός, Σοϊλέδης, Κόντος (67′ Μεληκιώτης), Αναστασίου, Ντιογκό, Γεωργίου, Μπάουμαν, Γρομητσάρης, Βάργκας.

ΣΠΑΡΤΗ (Παν. Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ράντι (68′ Νιάρος), Κατσίκης, Μάγκας, Φουρτάδο, Μπέλλης, Σάββα, Γουόρντεν (46′ Μπαρέττας).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα