Site icon NewsIT

Σκάει… βόμβα στη Ρεάλ! “Τελειώνει” ο Ζιντάν – Θέλει τον Λεβ

11.01.2018 | 11:55
Ζιντάν

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία στέλνουν τον Ζινεντίν Ζιντάν στην... έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και βάζουν στον πάγκο της ομάδας τον Γιόακιμ Λεβ.

Η χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις, αλλά η πορεία της στο πρωτάθλημα την έχει θέσει –κατά μεγάλο ποσοστό- εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Το -16 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ρεάλ από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα είναι «βαρύ» -όπως και η εντός ήττα από τους Καταλανούς- και όλα δέείχνουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα… αποχαιρετήσει τους «μερενγγες».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο «Ζιζού» -ο οποίος κέρδισε 8 τρόπαια την τελευταία διετία με τη Ρεάλ και την έχει μέσα στους στόχους του Champions League και του κυπέλλου Ισπανίας- θα αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως οι Μαδριλένοι έχουν ψάχνουν ήδη για το νέο τους τεχνικό και ο διακαής πόθος φαίνεται να είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Ο Γερμανός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στα “πάντσερ” ως το 2020

Στη λίστα του Πέρεθ υπάρχει ακόμα και το όνομα του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version