Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σούπερ μετεγγραφές για τον Άρη! Παίρνει Σιώπη και Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό

Σούπερ μετεγγραφές για τον Άρη! Παίρνει Σιώπη και Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Άρης, αφού φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση τόσο του Μανώλη Σιώπη, όσο και του Νίκο Μαρτίνες.

Με δύο… σούπερ μετεγγραφές για τα δεδομένα του, ο “νεοφώτιστος” στη Superleague, Άρης, ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Προβάρουν τα “κίτρινα” Σιώπης και Μαρτίνες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τους δύο ποδοσφαιριστές, αποκτώντας τους ως ελεύθερους (με όρους) και με διετές συμβόλαιο αμφότερους, έως το 2020.

Οι δύο παίκτες έχουν γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια, με τον Σιώπη να είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και βασικός στον Πανιώνιο, αλλά την επιστροφή του στους Πειραιώτες να “παγώνει” από τις φήμες για μετεγγραφή του στην ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Νίκο Μαρτίνες δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία στους “ερυθρόλευκους”, παρά τη… μαγική πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό, όταν και αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις