Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Στα άκρα με Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ! Θα φτάσει μέχρι τα ποινικά δικαστήρια

Στα άκρα με Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ! Θα φτάσει μέχρι τα ποινικά δικαστήρια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Λαζάρου Χριστοδουλόπουλου χωρίζουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Το “διαζύγιο” μόνο φιλικό δεν θα είναι, με την Ένωση να είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Η Ένωση ξεκαθάρισε από χθες (14/5) ότι ο διεθνής Έλληνας άσος έχει τελειώσει γι’ αυτήν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η υπόθεση του θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα με τον Χριστοδουλόπουλο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ο Λάζαρος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019 (σ.σ. είχε υπογράψει 2+1), γι’αυτό κι ετοιμάζονται να κάνουν μία σειρά από νομικές κινήσεις και καταγγελίες.

Μέχρι και τα ποινικά δικαστήρια

Η υπόθεση δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τα ποινικά δικαστήρια, κι αυτό γιατί η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία για τις δηλώσεις που έκανε ο Χριστοδουλόπουλος στο Sport24.gr, όπου τόνισε ότι δεχόταν απειλές για να ανανεώσει. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα κληθεί λοιπόν να εξηγήσει τι εννοούσε και ποιος τον απείλησε.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου δεν θα τελειώσει σύντομα, με τις δύο πλευρές να είναι κι επίσημα από χθες (14/5) στα… μαχαίρια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις