Δευτέρα, 1 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού ο Σερλότ! Εξετάζεται ο διεθνής Νορβηγός επιθετικός

Στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού ο Σερλότ! Εξετάζεται ο διεθνής Νορβηγός επιθετικός
ΦΩΤΟ instagram

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητά το βασικό επιθετικό του για τη νέα χρονιά, ο οποίος και θα αποτελέσει τη μοναδική μετεγγραφή άνω των 23 ετών στην ομάδα. Ένα από τα ονόματα της λίστας λοιπόν, είναι και αυτό του Αλεξάντερ Σερλότ.

Τον πανύψηλο διεθνή Νορβηγό επιθετικό, Αλεξάντερ Σερλότ, εξετάζει για την κορυφή της επίθεσής του, ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας και τις εξελίξεις στο ρόστερ της Κρίσταλ Πάλας, για να κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι “πράσινοι” είναι γνωστό ότι θα διαθέσουν τα περισσότερα χρήματα για τη μοναδική μετεγγραφή ξένου ποδοσφαιριστή (ή και άνω των 23 ετών) που δικαιούνται, ώστε να καλύψουν το κενό στην κορυφή της επίθεσης και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι και αυτό του Σερλότ.

Ο πρώην παίκτης της Μίντιλαντ κόστισε πάνω από 8 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Λονδίνου, το περασμένο καλοκαίρι, όμως με 4 μόλις συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ πέρυσι, είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται από τον Ρόι Χότζον ούτε για την επόμενη χρονιά. Ο Νίκος Νταμπίζας παρακολουθεί έτσι την περίπτωσή του και θα ψάξει να βρει μια ευκαιρία για να φέρει τον 22χρονο στράικερ στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις