Site icon NewsIT

Superleague: Η αστυνομία θέλει τη μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

17.10.2018 | 13:24
Superleague: Η αστυνομία θέλει τη μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αίτημα στη Superleague και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του “μεγάλου” αγώνα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ.

Πολύ πιθανή μοιάζει αυτή τη στιγμή η μετάθεση του ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική της Superleague

Με επιστολή της στη Superleague αλλά και στον Γιώργο Βασιλειάδη, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης  και η ΓΑΔΑ ζητούν την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, αφού την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, αλλά και το Άρης – Ολυμπιακός (17:00) για την Basket League.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Λίγκας, που πιθανότατα θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα. Σε περίπτωση που υπάρξει μετάθεση του αγώνα, πρέπει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη (25.10.2018) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Βίντι για το Europa League, ενώ στις 31 Οκτωβρίου έχει οριστεί το ματς του “δικεφάλου του Βορρά” με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version