Κυριακή, 1 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Superleague: Τελευταία αγωνιστική με ένα “πάρτι” και μια… ανοικτή θέση

Superleague: Τελευταία αγωνιστική με ένα “πάρτι” και μια… ανοικτή θέση
Intime.gr

Η κανονική διάρκεια της Superleague ολοκληρώνεται με την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν την ίδια ώρα (19:00).

Ο Ολυμπιακός, μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στους «16» του Europa League, περιμένει τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλοντας να υπερασπιστεί το +5 από τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη των πλέι οφ αλλά και λίγες ημέρες πριν τις πρώτες αναμετρήσεις τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν… συνέχεια στη “γιορτή” που έστησαν την Παρασκευή στο “Ελ. Βενιζέλος”, “αποθεώνοντας” τους θριαμβευτές του Λονδίνου, για την πρόκριση τους στους “16” του Europa League.

Ο δεύτερος ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα και θέλει τη νίκη ώστε να ξεπεράσει την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα και να μη δει τη διαφορά του από την κορυφή να αυξάνεται.

Με την τρίτη και τέταρτη θέση να είναι οριστικά σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό -αντίστοιχα- η Ένωση φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον ουραγό Πανιώνιο (σε ματς κεκλεισμένων των θυρών), ενώ το “τριφύλλι” υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Ο… οριστικά 5ος, Άρης, φιλοξενεί τον Ατρόμητο, που θέλει μόνο τη νίκη.

Όσον αφορά την 6η θέση που δίνει “εισιτήριο” για τα πλέι οφ, τα πάντα είναι στο χέρι του ΟΦΗ. Με νίκη επί της Λαμίας, οι Κρητικοί δεν θα ενδιαφέρονται τι θα κάνουν στις αναμετρήσεις τους Ατρόμητος, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις