Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Συγκινεί ο Μοράτα στο μήνυμα για τη γυναίκα του! Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τα δίδυμα αγοράκια [pics]

Συγκινεί ο Μοράτα στο μήνυμα για τη γυναίκα του! Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τα δίδυμα αγοράκια [pics]
ΦΩΤΟ instagram

Ο ΆΛβαρο Μοράτα δεν πέρασε και τις καλύτερες ημέρες του στην Τσέλσι την περασμένη σεζόν, αλλά το ίδιο φαίνεται ότι ίσχυε για τον Ισπανό και εκτός γηπέδου, αφού η γυναίκα του είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στη γέννηση των δίδυμων αγοριών του.

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τη γυναίκα του ανάρτησε στα social media, ο Άλβαρο Μοράτα, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που είχε κατά την εγκυμοσύνη της, λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων του και αφού όλα πήγαν καλά.

Το συγκινητικό μήνυμα του Μοράτα

“Και η μέρα έφτασε… 29 Ιουλίου 2018, μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η αναμονή ήταν μεγάλη, πολύ μεγάλη. Ήταν μόνο 9 μήνες, αλλά για εμάς ήταν σαν 3 χρόνια.
Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω την Alice, σε ευχαριστώ που μου έκανες το πιο όμορφο και απίστευτο δώρο στον κόσμο. Κάθε μέρα από τότε που σε γνώρισα, ευχαριστώ τον Θεό επειδή σε έβαλα στο δρόμο μου, είσαι ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής μου.
Αυτούς τους μήνες έχεις αγωνιστεί σαν μια λέαινα, δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος για σένα. Νύχτες στο νοσοκομείο, μέρες αφυδατωμένη, ολόκληρες μέρες μαζί στο κρεβάτι χωρίς να μπορείς να κινηθείς… αλλά τελικά έφτασε η μέρα, έφτασε και όλα άξιζαν.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο Alessandro και Leonardo. Ζητώ μόνο να έχετε υγεία και να είστε ευχαριστημένοι με την αγάπη που αναπνέει στο σπίτι μας, στην οικογένειά μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ, που μας βοήθησαν σε αυτούς τους σκληρούς μήνες και ειδικά σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο νοσοκομείο dell’Angelo για την καλοσύνη και την ευαισθησία τους”.

Η ανάρτηση του Μοράτα

https://www.instagram.com/p/Bl0Y_CGHBEx/?hl=en&taken-by=alvaromorata

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις