Site icon NewsIT

Τέλος εποχής για Φαν ντερ Φάαρτ! Σταματάει το ποδόσφαιρο ο σπουδαίος Ολλανδός – video

05.11.2018 | 10:39
Τέλος εποχής για Φαν ντερ Φάαρτ! Σταματάει το ποδόσφαιρο ο σπουδαίος Ολλανδός – video

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ολλανδίας, ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 35 του χρόνια, εξαιτίας και των συνεχών τραυματισμών του στις τελευταίες σεζόν.

Τέλος εποχής για τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του σε ηλικία 35 ετών, “χτυπημένος” και από τους τραυματισμούς, στις τελευταίες του σεζόν.

Ο Ολλανδός “αρτίστας” έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, φορώντας μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Άγιαξ, Αμβούργο, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Μίντιλαντ και τελευταία της Έσμπιεργκ, έχοντας συνολικά 534 συμμετοχές και 171 γκολ, σε συλλογικό επίπεδο. Από το 2013 είχε σταματήσει και τη διεθνή του καριέρα με 109 συμμετοχές και 25 τέρματα.

“Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά είναι καλύτερα έτσι… Πρέπει να σταματήσω τώρα και να κοιτάξω να κάνω σωστή αποθεραπεία. Ήρθα στην Έσμπιεργκ για να παίξω ποδόσφαιρο, όχι για να κάνω συνεχώς θεραπείες, δεν έχει πλάκα έτσι…”, σχολίασε σχετικά ο Ολλανδός επιθετικός μέσος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version