Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Μάρκο Σίλβα από τη Γουότφορντ

Η διοίκηση της Γουότφορντ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος πλήρωσε τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι «σφήκες» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο προπονητή, γνωστό στην Ελλάδα από την επιτυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο θεωρήθηκε υπεύθυνος για την κακή πορεία της ομάδας, που είχε μόλις μία νίκη στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές. Η Γουότφορντ βρίσκεται πια μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και η διοίκηση ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας της με τον Σίλβα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα