Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Θύρα 7”: “Αν τολμήσετε να κάνετε παρέμβαση υπέρ του ΠΑΟΚ…”

“Θύρα 7”: “Αν τολμήσετε να κάνετε παρέμβαση υπέρ του ΠΑΟΚ…”
Intime.gr

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού προειδοποιούν πως δεν θα ανεχτούν παρεμβάσεις υπέρ της αθώωσης του ΠΑΟΚ και προαναγγέλλουν “τσουνάμι” αντιδράσεων. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η “Θύρα 7”.

Η Κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση, μέσω της οποίας θα επωφεληθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα της “Θύρας 7“, που απαιτεί “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ”. Σε διαφορετική περίπτωση, προαναγγέλλει “τσουνάμι” αντιδράσεων.

Ολική ανατροπή! Η Κυβέρνηση “σώζει” ΠΑΟΚ και Ξάνθη

“Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσέξτε καλά και ακούστε καλά:
Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβιάζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.

Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Η… πίεση των οργανωμένων! Ανακοινώσεις από “Θύρα 4” και “Super 3”

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…” αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της “θύρας 7” στο ακόλουθο ποστάρισμα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις