Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τραγικός Τσεχ! Η Σουόνσι “σφαλιάρισε” και την Άρσεναλ [vid]

Άρσεναλ
@SwansOfficial

Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε μέσα στην Ουαλία τη Λίβερπουλ με 1-0. Τώρα όμως ήρθε η σειρά της Άρσεναλ για να.. γονατίσει στην έδρα της Σουόνσι (3-1) – Επικό λάθος από Τσεχ. «Τριάρα» οι «ρεντς» στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Με τον Πετρ Τσεχ να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας του, η Άρσεναλ ηττήθηκε στην έδρα της Σουόνσι με 3-1 και παρέμεινε εκτός 5άδας που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η βραδιά ξεκίνησε ιδανικά για τους Λονδρέζους, που άνοιξαν το σκορ στο 33 με τον Νάτσο Μονρεάλ. Η συνέχεια όμως ήταν τραγική για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Η Σουόνσι έφτασε στην ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Κλούκας, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Μιχιταριάν έκανε ντεμπούτο με τους «κανονιέρηδες» στο δεύτερο μέρος, προκειμένου να τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη, αλλά η Σουόνσι έφτασε στο 2-1 με το απίστευτο «δώρο» του Τσεχ.

Στο 60′ ο Μουστάφι γύρισε την μπάλα στον Τσέχο πορτιέρε, ο οποίος –στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα- βρήκε… αέρα και «σέρβιρε» το 2-1 στον Αγιού. Το τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, ήρθε στο 86’ από το δεύτερο τέρμα του Κλούκας στο ματς. Με αυτή τη νίκη η Σουόνσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Σε άλλο ματς για την 25ης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες, περνώντας σαν… άνεμος από την έδρα της Χάντερσφιλντ με 3-0. Έτσι, οι «ρεντς» «έ[ιασαν» την Τσέλσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (υπο9δέχεται την Τετάρτη της Μπόρνμουθ)!

Αποτελέσματα και σκόρερ της 25ης αγωνιστικής

Σουόνσι-Αρσεναλ            3-1

(35′, 86′ Κλούκας, 61′ Αγιού – 34′ Μονρεάλ)

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας   1-1

(43′ πεν. Νόμπλ – 24′ Μπεντέκε)

Χάντερσφιλντ-Λίβερπουλ     0-3

(26′ Τσαν, 45′ Φιρμίνο, 78′ πεν. Σαλάχ)

Τετάρτη

Τσέλσι-Μπόρνμουθ

Εβερτον-Λέστερ

Νιούκαστλ-Μπέρνλι

Σαουθάμπτον-Μπράιτον

Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ

Στόουκ Σίτι-Γουότφορντ

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις