Site icon NewsIT

“Τρέλα” με “La Casa De Papel”! Ποδοσφαιριστές φόρεσαν μάσκες και πήγαν στο Νομισματοκοπείο [pic]

14.10.2018 | 15:07
“Τρέλα” με “La Casa De Papel”! Ποδοσφαιριστές φόρεσαν μάσκες και πήγαν στο Νομισματοκοπείο [pic]

Σε όποια παρέα και αν “κοιτάξεις”, τουλάχιστον ένα μέλος της έχει παρακολουθήσει τα επεισόδια του “La Casa De Papel”. Η ισπανική σειρά κάνει... πάταγο και φαίνεται πως έχει θαυμαστές και στους “φούριας ρόχας” του Λουίς Ενρίκε.

Η εθνική Ισπανίας υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (15.10.2018) την Αγγλία σε ματς για το 4ο γκρουπ του πρώτου ομίλου του Nations League. Οι “φούριας ρόχας” θα προσπαθήσουν να κάνουν το 3x3 στη διοργάνωση, με το οποίο θα “κλειδώσουν” την πρωτιά στον όμιλο τους. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θέλουν να παρουσιάσουν το… καλύτερο τους πρόσωπο μπροστά στο κοινό της ομάδας και δεν δείχνουν αγχωμένοι.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς θέλησαν να κάνουν και το… καλαμπούρι τους, δείχνοντας την… επιρροή που έχει πάνω τους η σειρά του Netflix “La Casa De Papel”. Οι διεθνείς, Τιάγκο, Μπατρά, Αθπιλοκουέτα, Χοσέ Γκάγια κι ένας ακόμη άνδρας -δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του- φόρεσαν μάσκες  που απεικονίζουν το ζωγράφο, Σαλβαντόρ Νταλί (σ.σ. όπως έκαναν και οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ισπανικής σειράς) και φωτογραφήθηκαν έξω από το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version