Site icon NewsIT

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα, Βαλβέρδε: “Ηταν μια σύγκρουση στυλ”

21.02.2018 | 10:57
Βαλβέρδε

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τη ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους "16" του Champions League. Ο τεχνικός των Καταλανών έκανε λόγο για σύγκρουση στυλ μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων.

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Τσέλσι στο Λονδίνο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Champions League. Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, νομίζω όμως ότι η ισοπαλία μας άξιζε, αν και ο Γουίλιαν, μετά από δύο δοκάρια, μας χτύπησε στην καλύτερη δική μας στιγμή. Για να αντιμετωπίσουμε, τους πολλούς αμυντικούς που  παρουσίασε η Τσέλσι, ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα και την ταχύτητα των παικτών μας. Υπάρχει ακόμα ένας αγώνας για να παίξουμε», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η εκτίμησή μου για το παιχνίδι είναι θετική. Ηταν μια σύγκρουση στυλ μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων. Θέλαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να φτάσουμε στην περιοχή τους με κατοχή. Εκείνοι προσπάθησαν να μας εκπλήξουν στην κόντρα. Το καλό είναι ότι συνεχίσαμε να επιμένουμε και εκμεταλλευτήκαμε ένα λάθος και  πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι σκοράραμε και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν τους ευνοεί. Θα χρειαστεί να βγουν στην επίθεση», πρόσθεσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version