Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Τσέλσι – ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: “Είμαστε σε καλό σημείο! Να έχουμε αυτοπεποίθηση”

Τσέλσι – ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: “Είμαστε σε καλό σημείο! Να έχουμε αυτοπεποίθηση”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα ακόμη και στα ματς με τη Βίντι, αλλά τόνισε ότι πλέον η ομάδα του έχει το “βλέμμα” της 100% στραμμένο στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αποτέλεσμα στο Λονδίνο επί της πανίσχυρης Τσέλσι για να έχει ελπίδες να συνεχίσει την πορεία του στο Europa League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισήμανε ότι αν η ομάδα του αγωνιστεί με αυτοπεποίθηση, μπορεί να τα καταφέρει στο Στάνφορντ Μπριτζ.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

“Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα, προέρχεται από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, θεωρώ. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κερδίσουμε αύριο, θα κάνουμε όμως ότι είναι στο χέρι μας, για να έχουμε ένα τέλειο παιχνίδι”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στο Europa League: “Δεν είναι σωστό να λέμε ότι έχουμε διαφορετική προτεραιότητα, απλά έχουμε διαφορετική προσέγγιση στους αγώνες πρωταθλήματος. Μετά το -2 από πέρυσι, θα έπρεπε να προσέχουμε το παραμικρό, όσον αφορά σε αυτή τη διοργάνωση. Επίσης, κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα από τα παιχνίδια με τη Βίντι, για τον όμιλο, είχαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό, τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο… Παιχνίδια πολύ σημαντικά. Η συγκέντρωση μας, πήγε στο 101% σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά να είστε σίγουροι, πως μέσα μας, υπάρχει τεράστια θέληση να παλέψουμε και να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε. Κι όταν λέω δύσκολο, το λέω επειδή η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας”.

Για τους τραυματίες: “Έχουμε επιλέξει τους παίκτες, την ενδεκάδα, όλοι όσοι βρίσκονται στο Λονδίνο μαζί μας, είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις