Site icon NewsIT

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Βαριά ήττα στο Λονδίνο – Έτσι προκρίνεται ο Δικέφαλος

30.11.2018 | 00:03
Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Βαριά ήττα στο Λονδίνο – Έτσι προκρίνεται ο Δικέφαλος

Εφιαλτικό βράδυ έζησε ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. Ο Δικέφαλος του Βορρά υπέστη βαριά ήττα από την Τσέλσι (4-0) για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League, ωστόσο παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης και μάλιστα με σοβαρές πιθανότητες.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τα… αποδυτήρια στο Λονδίνο. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε από το 7′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι, με την Τσέλσι να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει δια περιπάτου στη νίκη με 4-0 επί του Δικεφάλου.

Το σκορ, μάλιστα, θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο, με τους “μπλε” να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ζιρού (27′, 37′)Χόντσον- Οντόϊ (60′) και  Μοράτα (78′).

Είναι ακόμα ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Τσέλσι στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου του, ωστόσο μπορεί να κάνει την ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική και να προκριθεί με τριπλή ισοβαθμία στην επόμενη φάση Αυτό γιατί η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοβ του έκανε τη… χάρη και νίκησε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τη Βίντι με 2-0.

Τι χρειάζεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για να προκριθεί; Δύο απλά πράγματα. Να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ και η Τσέλσι να κάνει το καθήκον της και να νικήσει τη Βίντι στην Ουγγαρία.

Η βαθμολογία του δωδέκατου ομίλου

1. Τσέλσι 15 (10-1)

2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 6 (6-8)

3. Βίντι 6 (3-5)

4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

Η τελευταία αγωνιστική (13/12, 19:55)

ΠΑΟΚ – Μπάτε, Βίντι – Τσέλσι

Ο αγώνας

Το παιχνίδι στο Λονδίνο δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής. Το έργο του ΠΑΟΚ ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο κι έγινε δυσκολότερο από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες από το 7′, λόγω της αποβολής του Χατσερίντι που ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Ζιρού. Η φάση ξεκίνησε από λανθασμένη πάσα του Μάτος στον Ουκρανό συμπαίκτη του και η αποβολή του τελευταίου δημιούργησε συνθήκες ανισότητας στο παιχνίδι.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Τσέλσι που έκανε το 1-0 στο 27′, με γκολ του Ζιρού, έπειτα από ωραία συνεργασία των Φάμπρεγκας και Πέδρο κι ιδανικό τελείωμα με σουτ από τον Γάλλο επιθετικό. Στο 29′ οι “μπλε” είχαν δοκάρι, ενώ στο 37′ ο Ζιρού διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα και της ομάδας του, με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Στο 60′ ο Οντόι με σουτ στην κλειστή γωνία  έγραψε  το 3-0, ενώ στο 78′ ήρθε η σειρά του Μοράτα για το γκολ. Ο Ισπανός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα από σέντρα του Χόντσον Οντόϊ με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τσέλσι: Κέπα, Ζαπακόστα (63′ Αμπαντού), Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Έμερσον, Φάμπρεγκας, Λόφτους Τσικ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66′ Γουϊλιαν), Χόντσον Οντόι. Ζιρού (75′ Μοράτα).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (79′ Πέλκας), Σάχοφ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (76′ Βαρέλα) και Πρίγιοβιτς (46′ Ουάρντα).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version