Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Στο +4 ο Ολυμπιακός και… περιμένει! Εδραιώνεται ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Στο +4 ο Ολυμπιακός και… περιμένει! Εδραιώνεται ο Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Intime

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός με διαφορά ασφαλείας, αλλά και ένα ματς περισσότερο, από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά την εξάδα δείχνει να εδραιώνεται και στην τετράδα αφού παρέμεινε 6 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ που διατηρήθηκε στην 3η θέση. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τα ματς της Τετάρτης (22/1).

Το πρώτο μισό της, εμβόλιμης, 20ης αγωνιστικής της Superleague ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει μεγάλη και δύσκολη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη και να εξασφαλίζει πως θα πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όντας σίγουρα πρώτος, ενώ περιμένει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία αύριο (23/1) για να μάθει με πόσους βαθμούς διαφορά θα είναι στην κορυφή.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός πήρε άνετη νίκη επί του Ατρομήτου εδραιώνοντας τη θέση του στην εξάδα αλλά και στην τετράδα της βαθμολογίας καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 31 βαθμούς, μόλις 6 πίσω από την ΑΕΚ, η οποία είναι 3η και σήμερα επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Βόλου.  Νωρίτερα στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιτωλικό στην έδρα της, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη που κάνει για την εξάδα.

Δείτε τη βαθμολογία της Superleague

Δείτε τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις