Site icon NewsIT

Βίντι – ΑΕΚ: Να ανοίξει διάπλατα το… δρόμο για τα “αστέρια”!

22.08.2018 | 10:18
Βίντι – ΑΕΚ: Να ανοίξει διάπλατα το… δρόμο για τα “αστέρια”!

Προτελευταία... στάση για την ΑΕΚ, πριν τους ομίλους του Champions League. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Βίντι στη Βουδαπέστη (22:00, Cosmote Sports 1, NewsIt.gr), για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ενόψει και του επαναληπτικού του ΟΑΚΑ.

Θέλει να δείξει πως είναι το “αφεντικό” αυτού του “ζευγαριού” και πως αυτή θα περάσει στους ομίλους του Champions League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίντι και θα προσπαθήσει να κάνει βήμα… πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, έχει βγάλει από την Ένωση τον τίτλο του φαβορί και γνωρίζει πως μόνο αν οι παίκτες του… ματώσουν στην “Groupama Arena” της Βουδαπέστης, θα καταφέρουν να φτάσουν στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επεκτείνει το αήττητο ευρωπαϊκό της σερί 12 αγώνων, έχοντας και πάλι διαθέσιμο τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει τα πλάνα του όμως χωρίς τους Μπογέ, Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη που είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μοράν και Αϊντάρεβιτς.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Μπάρκα -κάτω από τα δοκάρια- και Μπακάκη, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο και Χουλτ στην άμυνα. Στα αμυντικά χαφ ο Σιμόες είναι… σίγουρος, ενώ την έτερη θέση διεκδικούν Γαλανόπουλος και Άλεφ.

Μπακασέτας ή Γκάλο και Λόπες ή Μάνταλος διεκδικούν μια θέση στις πτέρυγες, με τον Κλωναρίδη να παίζει πίσω από τον Λιβάγια, σε σύστημα 4-2-3-1. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιούσσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version