Site icon NewsIT

Βίντι – ΠΑΟΚ: “Πάνοπλος” για τη Βουδαπέστη

06.11.2018 | 16:40
Βίντι – ΠΑΟΚ: “Πάνοπλος” για τη Βουδαπέστη

Ευχάριστα νέα πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου την Τρίτη (06.11.2018) από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Η αποστολή των Θεσσαλονικέων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίντι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βίντι τέθηκε ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα κανονικά και μπήκε έτσι στην αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” για τον αγώνα στη Βουδαπέστη.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν και από τον Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αριστερό τετρακέφαλο και θα μπει και αυτός στο αεροπλάνο με τους άλλους 20 παίκτες των Θεσσαλονικέων που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Νίκος Καρέλης, ενώ στους… εκλεκτούς μπήκε ο Ευγκένι Χατσερίντι. Η αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία.

Οι 21 επιλογές του Λουτσέσκου

Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά , Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version