Site icon NewsIT

Βόλος – ΑΕΛ: Στο… μηδέν! Έμειναν εκτός πλέι οφ

23.02.2020 | 19:20
Βόλος – ΑΕΛ: Στο… μηδέν! Έμειναν εκτός πλέι οφ

Το 0-0 έφερε και το τέλος της προσπάθειας τους για είσοδο στα πλέι οφ. Βόλος και ΑΕΛ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο Πανθεσσαλικό, για την προτελευταία αγωνιστική της Superleague κι έτσι δεν θα καταφέρουν να μπουν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες έπαιξαν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι.

Κακό θέαμα, λιγοστές φάσεις και όλα στο… μηδέν, στο θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στο Βόλο και την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) κι απώλεσαν και τις μαθηματικές ελπίδες τους για να μπουν στην πρώτη εξάδα και στα πλέι-οφ.

Η ΑΕΛ βρέθηκε από νωρίς σε θέση επίθεσης, αναγκάζοντας τον Βόλο να αμυνθεί και να μην μπορεί να περάσει με ευκολία τη σέντρα. Από το 20λεπτο όμως και μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, αλλά η ροή των φάσεων δεν αυξήθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με “άσχημο” τρόπο για την ΑΕΛ. Ο Μάρκοβιτς έκανε το τάκλιν στον Κάσες, στη μεσαία γραμμή, ο διαιτητής είδε τη φάση και στο VAR και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των “βυσσινί”. Ο Βόλος πήρε στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κρίστινσον. Την ίδια στιγμή, οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.

Η ομάδα της Μαγνησίας δυσκολεύτηκε να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, ενώ η ΑΕΛ έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να μην κλειστεί στην άμυνα της Η μεγαλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος χάθηκε στο 85′, με τον Τσίκα τον γηπεδούχων να αστοχεί από το… ένα μέτρο με κεφαλιά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version