Site icon NewsIT

“Βόμβα” Πουστοβόι! “Η Μπαρτσελόνα δεν με άφησε να παίξω κόντρα στην Ισπανία”

09.09.2018 | 17:59
“Βόμβα” Πουστοβόι! “Η Μπαρτσελόνα δεν με άφησε να παίξω κόντρα στην Ισπανία”

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ της Κίνας και ο Αρτέμ Πουστοβόι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της εθνικής του ομάδας, αφού όπως ενημέρωσε τους συμπατριώτες του, η νέα του ομάδα, η Μπαρτσελόνα δεν του το επέτρεψε.

O Αρτέμ Πουστοβόι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε Ισπανία και Euroleague, γεγονός όμως που από ό,τι φαίνεται θα του στερήσει τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Κι αυτό γατί όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ουκρανός μπασκετμπολίστας, η νέα του ομάδα δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή στα προκριματικά του Σεπτεμβρίου, όπου μάλιστα μεταξύ των αντιπάλων, βρίσκεται και η Εθνική Ισπανίας.

Οι δηλώσεις Πουστοβόι

«Το ματς της Ουκρανίας με την Ισπανία ήταν μία σπουδαία πρόκληση και όλοι ξέρουν πόσο ήθελα να είμαι με την ομάδα, όπως κάνω τα τελευταία έξι χρόνια.

Ωστόσο, τώρα βρίσκομαι σε μία διαφορετική κατάσταση, στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Μπαρτσελόνα δεν μου επιτρέπει να συμμετάσχω σε αυτά τα παιχνίδια και θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους γι’ αυτό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version