Site icon NewsIT

Χάνει Κούτρη ο Ολυμπιακός! Εκτός προετοιμασίας ο νεαρός μπακ

17.06.2018 | 10:53
Ολυμπιακός

Χωρίς το Λεονάρντο Κούτρη θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού η επέμβαση του νεαρού μπακ στον ώμο, θα τον κρατήσει μακριά από την ομάδα μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Χάνει λογικά και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Λεονάρντο Κούτρης θα χάσει τελικά, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αφού η εξάρθρωση ώμου και η επέμβαση που του επιβλήθηκε δεν θα του επιτρέψει να “ταξιδέψει” μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας των “ερυθρολεύκων” τραυματίστηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν και το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά σύμφωνα με το Φως των Σπορ, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε θα τον κρατήσει τελικά εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό.

Θα γίνει αγώνας δρόμου μάλιστα για να προλάβει τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αλλά με δεδομένο ότι η επιστροφή του εικάζεται στα τέλη Ιουλίου και το γεγονός ότι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού είναι στις 9 Αυγούστου, μοιάζει δύσκολα να τον εμπιστευτεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version