Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χάνεται η… μπάλα με Νεϊμάρ! Ραντεβού με Ρεάλ και “παρακάλια” στην Μπαρτσελόνα

Νεϊμάρ
ΦΩΤΟ Reuters

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία εμφανίζουν τον Νεϊμάρ στην έξοδο από την ΠαρίΣεν Ζερμέν. Τα Μέσα της.. Ρεάλ τον φέρνουν κοντά στους “μερένγγες”, ενώ αυτά που στηρίζουν την Μπαρτσελόνα, αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στους Καταλανούς.

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην αγωνίζεται με την παρί, μετά και το χειρουργείο που έκανε -έπειτα από τον πρόσφατο τραυματισμό του στο 5ο μετατάρσιο- αλλά ο Νεϊμάρ συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα.

Ο πρόεδρος της Παρί έχει τονίσει ότι είναι αδύνατο ο Νεϊμάρ να αφήσει την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι, αλλά η ισπανική εφημερίδα “As” αποκαλύπτει πως οι Παριζιάνοι θέλουν 400 εκατ ευρώ ευρώ προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, απεσταλμένοι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, αλλά και δύο δικηγόροι συναντήθηκαν στο Παρίσι για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο της μετεγγραφής. Κατά την συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενημέρωσαν τον πατέρα του Νεϊμάρ για το ενδιαφέρον τους αλλά και την πρόθεση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις 400 εκατ ευρώ της Παρί.

Την ίδια ώρα όμως, δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας “El Mundo Deportivo” αναφέρει πως ο Νεϊμάρ έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αφήσει την Μπαρτσελόνα και κάνει.. σκέψεις επιστροφής.

Ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται να είναι εξαιρετικά απογοητευμένος και συνομιλεί αρκετές φορές με πρώην συμπαίκτες του από τους Καταλανούς αλλά και παράγοντες του συλλόγου, σε μια προσπάθεια να “στρώσει” το δρόμο της επιστροφής του στους “μπλαουγκράνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις