Δευτέρα, 19 Αυγ.
30oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: “Το συμβόλαιο με την ΑΕΚ τελειώνει” – Στη… γωνία ο Ολυμπιακός

Χριστοδουλόπουλος
Eurokinissi

Μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να επιμένουν πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά ο Έλληνας διεθνής έχει άλλη άποψη και όλα δείχνουν πως οδεύει προς τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA -στο περιθώριο συνέντευξής του για το καλύτερο γκολ της σεζόν που ολοκληρώθηκε- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέμεινε στη θέση του πως αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Τα χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του Χριστοδουλόπουλου στη NOVA

Για το τι μπορεί να πετύχει ακόμα στην καριέρα του: «Ονειρευόμουν να κάνω καριέρα που θα αφήσει το στίγμα της. Έχω πολλά χρόνια ακόμα. Θέλω να χτίσω στη φετινή μου χρονιά. Κάθε παιδί ονειρεύεται πράγματα για τον εαυτό του, αλλά έχω κι άλλα πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση».

Τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την ΑΕΚ! Θα τα πουν… στα δικαστήρια

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιο τελειώνει. Περιμέναμε να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για να τα δούμε όλα. Το συμβόλαιο τελειώνει».

Για το αν υπάρχει η προοπτική του εξωτερικού: «Δεν ξέρω. Εξαρτάται από την οικογενειακή κατάσταση. Το ποδόσφαιρο αλλάζει μέρα με τη μέρα. Όλα θα τα δούμε στις επόμενες μέρες».

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, τα «σενάρια» – δημοσιεύματα που γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είχαν βάση και αυτή τη στιγμή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δείχνει να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Η προσφορά του Ολυμπιακού φαίνεται πως  ικανοποιεί τον παίκτη (γίνεται λόγος για συμβόλαιο 2+1 ετών και απολαβές 600.000 ευρώ τον χρόνο) και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, στην περίπτωση που η ΑΕΚ πάει την υπόθεση στα δικαστήρια. Από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” πάντως -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για την υπόθεση…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις