Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης! Κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης! Κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορέσει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μανθάτης. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε πολύ για την περίπτωση του, αλλά ο παίκτης κατέληξε στη Νέα Σμύρνη.

Στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Μανθάτης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος άσος απασχόλησε πολύ τις προηγούμενες μέρες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιθυμούσε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο τελικά αυτός υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον Πανιώνιο. Έτσι, οι “πράσινοι” θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μανθάτης αγωνίστηκε στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει το 2021.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει  την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη. Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις