Site icon NewsIT

Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης! Κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός

22.08.2018 | 20:00
Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μανθάτης! Κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός

Τη φανέλα του Πανιωνίου θα φορέσει τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μανθάτης. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε πολύ για την περίπτωση του, αλλά ο παίκτης κατέληξε στη Νέα Σμύρνη.

Στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Μανθάτης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος άσος απασχόλησε πολύ τις προηγούμενες μέρες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιθυμούσε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο τελικά αυτός υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον Πανιώνιο. Έτσι, οι “πράσινοι” θα αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μανθάτης αγωνίστηκε στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει το 2021.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει  την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη. Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version