Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια; Πώς επηρεάζονται τα πλέι οφ;

Ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια; Πώς επηρεάζονται τα πλέι οφ;

Οι φάκελοι των ΠΑΕ Πανιωνίου, Aτρόμητου, ΠAΣ Γιάνννινα, Hρακλή, Πανθρακικού, Kαλλονής, Bέροιας και Πλατανιά θα εξεταστούν σήμερα από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αύριο θα πάρουν σειρά οι φάκελοι της AEK, του Oλυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠAOK, της Ξάνθης, του Λεβαδειακού, του Aστέρα Tρίπολης και του Παναιτωλικού.

Εχουν διαμορφωθεί οι ποινές των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια ως εξής:

– Απεριόριστες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,

– Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μετεγγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)

– Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.

– Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Πέρυσι, οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια μπορούσαν να προχωρήσουν σε τρεις μετεγγραφές, αλλά και δύο ανανεώσεις άνω των 24 ετών, ασχέτως εθνικότητας. Επίσης, οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και ως εκ τούτου το θέμα των αδειών θα πρέπει να έχει τελειώσει μέσα στον Απρίλιο. Τα πλέι οφ αρχίζουν στις 4/5.

Για τις ΠΑΕ που δεν θα πάρουν άδεια θα υπάρχει και τρίτος βαθμός εκδίκασης, το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε