Site icon NewsIT

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο προπονητής της Σερίφ παραιτήθηκε για να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό

28.02.2022 | 23:11
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο προπονητής της Σερίφ παραιτήθηκε για να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό

O 56χρονος Ουκρανός τεχνικός, Γιούρι Βέρνινταμπ, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Σερίφ Τιρασπόλ, προκειμένου να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό και να βοηθήσει τους συμπατριώτες του να αντιμετωπίσουν τη ρωσική εισβολή.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Σερίφ Τιρασπόλ, ομάδας στην οποία αγωνίζονται ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Στέφανος Ευαγγέλου και μέχρι πριν από δύο μήνες ο Δημήτρης Κολοβός, ανακοίνωσε ο Γιούρι Βέρνινταμπ.

Ο λόγος δεν ήταν αθλητικός ή η πορεία της ομάδας του. Κάθε άλλο… Ο 56χρονος Ουκρανός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε για πρώτη φορά μολδαβική ομάδα στους ομίλους του Champions League, σημειώνοντας την ιστορική νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η αιτία της παραίτησης του Βέρνινταμπ, ήταν επειδή αποφάσισε να καταταχθεί στον ουκρανικό στρατό, προκειμένου να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του στον πόλεμο με τη Ρωσία, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ουκρανίας.

Ο Βέρνινταμπ έχει γεννηθεί στο Ζίτομιρ, μια πόλη στα βόρεια της Ουκρανίας κι επέστρεψε στη χώρα του, για να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις του ουκρανικού στρατού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version