Αθλητικά

Πολωνία – Ουγγαρία 83-81: Σόου από τον «πράσινο» Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι στη νίκη των Πολωνών

Η Πολωνία πήρε σημαντική νίκη με 83-81 από την Ουγγαρία, στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2024, με τον Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι να είναι ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο Μπαλτσερόφσκι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση με τη φανέλα της Εθνικής του Ομάδας του, οδηγώντας την τόσο στα φιλικά πριν το Μουντομπάσκετ, όσο και στο πρώτο επίσημο στην πρεμιέρα του Προλυμπιακού τουρνουά.

Ο Πολωνός σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, έχοντας 8/9 δίποντα και 1/4 τρίποντα, με το εύστοχο τρίποντο να είναι μάλιστα αυτό που “καθάρισε” το ματς για την ομάδα του. Παράλληλα δε, είχε και 6 ριμπάουντ, με ένα κλέψιμο, για δύο λάθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα