Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πολύτιμο “διπλό” του Ατρόμητου στη Βέροια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

Με το “διπλό” (0-1) έφυγε από τη Βέροια ο Ατρομήτος που ήταν καλός μέχρι την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρσης της 7ης αγωνιστικής…

Δείτε το  live.

 

Από την αρχή του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος της Βέροια… Πατούσε καλά στο γήπεδο και δημιουργούσε απανωτές ευκαιρίες και από το 6ο λεπτό κιόλας βρέθηκε κοντά στο γκολ!

Τότε ο Λε Ταλέκ βρέθηκε απέναντι στον Λόπεθ. Τετ α τετ τον έβγαλε ο Μπρίτο, αλλά στο σουτ του Γάλλου ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά!
Δέκα λεπτά αργότερα ο Καϊκούτ εκτέλεσε καλά φάουλ, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Γκορμπούνοφ έπεσε στην αριστερή γωνία του και την απομάκρυνε.
Στο 20′ ο Ατρόμητος είχε ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Ναπολεόνι έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπρίτο, ο οποίος πλάσαρε τον Λόπεθ που έδιωξε με τα πόδια!
Στο 29′ η ομάδα του Περιστερίου είχε και δοκάρι! Ο Πίτου Γκαρσία έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά στο γυριστό σουτ του Μπρίτο η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της Βέροιας, η οποία απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό (30′), όταν ο Αμπντούν μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να νικήσει τον εξαιρετικό Λόπεθ, όχι όμως και στο δεύτερ.
Ανοιξε το σκορ στο 46′, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μαραγκό. Ο Αργεντίνος… μάζεψε την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έδωσε στον Λε Ταλέκ κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1!
Εκτοτε ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε και η Βέροια έμοιαζε πιο βελτιωμένη ως το τέλος της αναμέτρησης.
Στο 60′ ο Ναζλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Μερεμπασβίλι που αστόχησε και στο 67′ το καλό σουτ του Αμπντούν, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.
Συνέχιζε να πιέζει η Βέροια, αλλά αναποτελεσματικά.
Βέροια: Λόπεθ, Σιόντης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Βεργώνης, Ιμπραΐμ, Αμπντούν, Μερεμπασβίλι (65’Γιουσούφ), Μαγέφσκι (55’Κόλα), Καϊκούτ (55′ Ναζλίδης).
Ατρόμητος:  Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης (66’Ούμπιδες), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο (83′ Μπιτόλο), Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (63′ Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε