Site icon NewsIT

Πολύτιμο “διπλό” του Ατρόμητου στη Βέροια

18.10.2015 | 18:05
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

Με το "διπλό" (0-1) έφυγε από τη Βέροια ο Ατρομήτος που ήταν καλός μέχρι την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρσης της 7ης αγωνιστικής...

Δείτε το  live.

 

Από την αρχή του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος της Βέροια… Πατούσε καλά στο γήπεδο και δημιουργούσε απανωτές ευκαιρίες και από το 6ο λεπτό κιόλας βρέθηκε κοντά στο γκολ!

Τότε ο Λε Ταλέκ βρέθηκε απέναντι στον Λόπεθ. Τετ α τετ τον έβγαλε ο Μπρίτο, αλλά στο σουτ του Γάλλου ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά!
Δέκα λεπτά αργότερα ο Καϊκούτ εκτέλεσε καλά φάουλ, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Γκορμπούνοφ έπεσε στην αριστερή γωνία του και την απομάκρυνε.
Στο 20′ ο Ατρόμητος είχε ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Ναπολεόνι έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπρίτο, ο οποίος πλάσαρε τον Λόπεθ που έδιωξε με τα πόδια!
Στο 29′ η ομάδα του Περιστερίου είχε και δοκάρι! Ο Πίτου Γκαρσία έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά στο γυριστό σουτ του Μπρίτο η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της Βέροιας, η οποία απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό (30′), όταν ο Αμπντούν μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να νικήσει τον εξαιρετικό Λόπεθ, όχι όμως και στο δεύτερ.
Ανοιξε το σκορ στο 46′, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μαραγκό. Ο Αργεντίνος… μάζεψε την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έδωσε στον Λε Ταλέκ κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1!
Εκτοτε ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε και η Βέροια έμοιαζε πιο βελτιωμένη ως το τέλος της αναμέτρησης.
Στο 60′ ο Ναζλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Μερεμπασβίλι που αστόχησε και στο 67′ το καλό σουτ του Αμπντούν, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.
Συνέχιζε να πιέζει η Βέροια, αλλά αναποτελεσματικά.
Βέροια: Λόπεθ, Σιόντης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Βεργώνης, Ιμπραΐμ, Αμπντούν, Μερεμπασβίλι (65’Γιουσούφ), Μαγέφσκι (55’Κόλα), Καϊκούτ (55′ Ναζλίδης).
Ατρόμητος:  Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης (66’Ούμπιδες), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο (83′ Μπιτόλο), Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (63′ Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version