Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Πράνιτς: “Πρέπει κάτι να αλλάξει – Μερικοί είναι φοβισμένοι και δεν πιστεύουν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουν προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει στο… παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, μετά την ήττα των «πρασίνων» από τον Πανιώνιο

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί τονίζοντας πως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα πριν τεθεί εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο να βρω λέξεις για να πω πώς αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε. Καλό είναι να περάσει η αποψινή νύχτα. Έχω πράγματα να πω αλλά καλύτερα να το κάνουμε αύριο όταν θα αναλύσουμε τα λάθη μας.

Πολλοί παίκτες είναι λίγο φοβισμένοι. Δεν το πιστεύουν. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό που. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση. Έχουμε ακόμη ελπίδες και δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας γιατί δεν τους άξιζε αυτό. Να μείνουν ψύχραιμοι. Πρέπει να παλεύουμε εναντίον όλων, εναντίον των διαιτητών. Πολλά πράγματα δεν είναι σωστά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι της ώρας αυτά.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αυτήν τη στιγμή και πρέπει να το αλλάξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε