Site icon NewsIT
13:19 | 31.10.24

Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Η Euroleague έχει γίνει ένα πρωτάθλημα κλεφτών»

Codi Miller-McIntyre of Crvena Zvezda in action during the Turkish Airlines EuroLeague, Regular Season Round Five, basketball match played between Real Madrid Baloncesto and Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade at Wizink Center pavilion on October 24, 2024 in Madrid, Spain. AFP7 24/10/2024 (Europa Press via AP)

Newsit Newsroom

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είναι έξαλλοι από τις αποφάσεις των διαιτητών στον τελευταίο αγώνα της σερβικής ομάδας στην Euroleague με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζέλικο Ντρίσελιτς, εξαπέλυσε επίθεση στην Euroleague με αφορμή τα σφυρίγματα των ρέφερι στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Οι Σέρβοι κάνουν λόγο για κλοπή, με τον Ντρίσελιτς να τονίζει ότι η Euroleague έχει γίνει ένα πρωτάθλημα κλεφτών.

Last Second Magic: Dunston Delivers | Zalgiris - Crvena Zvezda | BASKETBALL HIGHLIGHTS R6 2024-25

«Πώς γίνεται όποτε υπάρχει ισοπαλία στους αγώνες, να μην αποφασίζει το ίδιο το παιχνίδι για τον νικητή, αλλά οι διαιτητές;

Οι διαιτητές έχουν καθήκον να καθορίσουν τον νικητή μιας αναμέτρησης; Κι αν ναι, ποιος τους αναθέτει τέτοια καθήκοντα;

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο ματς με την Μπαρτσελόνα, οπότε δεν το θεωρώ τυχαίο, ούτε κακιά στιγμή. Αυτό που έγινε τώρα όμως, λέγεται κλοπή, οπότε αυτό που θα πρέπει να σκεφτεί κανείς είναι αν η Euroleague έχει γίνει ένα πρωτάθλημα κλεφτών», τόνισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version